Blijf je bij ons?

Na 5 waanzinnige jaren sluit Jimmie’s de winkel & lunchroom. Met een zucht laten wij deze parelplek los om ons te focussen op de Catering. Ongelooflijk trots zijn wij op deze plek, ongelooflijk dol op deze buurt. Het stopt niet, het gaat anders door.

Via de nieuwsbrief gaan wij iedereen op de hoogte houden en komen we met veel plezier nu bij jullie langs.

Met de FoodRoute, een route vol adressen die we rijden met maaltijden voor thuis. Je krijgt een seintje wanneer we rijden en je kunt dan inschrijven. Exact diezelfde fijne maaltijd wordt dus gewoon aan de deur bezorgd., inclusief kletspraatje waar gewenst 😉

Jimmie’s in de vriezer, een lijst met allerlei basisgerechten vanuit onze vitrine om zelf thuis af te maken wanneer nodig. Zo zijn de Piri Piri saus, de Vlaamse Stoof, de verse Soepen en nog veel meer te bestellen voor in de vriezer. We brengen deze op georganiseerde dagen bij je langs.

De paasbrunch, moederdag lunch, vaderdag bbq, de kerstbox, het blijft allemaal. Het wordt enkel nu bezorgd i.p.v. dat jij het af moet halen.
 
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in en wij vertellen je wat je niet mag missen…

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in en wij vertellen je wat je niet mag missen…

* verplicht

Intuit Mailchimp

Na 5 waanzinnige jaren zijn de winkel & de lunchroom van Jimmie’s gesloten. Met een zucht laten wij deze parelplek los om ons te focussen op de Catering. Ongelooflijk trots zijn wij op deze plek, ongelooflijk dol op deze buurt. Het stopt niet, het gaat anders door.