Kerst 2022

Jimmie's helpt jou de feestdagen door!

Dit jaar verwarmen we ieders huiskamer en hart. Ons luxe diner komt met een duidelijke handleiding, jij legt hieraan de laatste hand. Het kan niet mislukken. Te bestellen als luxe 4- of 5-gangen diner. Ook vegetarische optie en uit te breiden met heel veel extra voor-, hoofd- en (warme) bijgerechten.

Meer over de Kerstbox >

Onze feestschotels zijn er weer! Een fijne schaal vol verse salades en vleeswaren of verse vis, of een gemengde schotel met vlees én vis. Voor een borrel thuis, op de zaak of om kado te doen aan familie, vrienden of de buren.

Meer over de Feestschotel >

Voor onder de boom, als verrassing bij de voordeur, maar ook op de zaak. Een Kerstkado op maat, een pakketje happy vibes om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Een persoonlijk kado of zakelijke kerstpakketten in thema voor het hele team.

Meer over Kerstpakketten >

Kerstdiner thuis

Het Kerstmenu is bijna bekend! Binnenkort bekijk je dit menu hier of bestel nu al jouw Kerstmenu. Bestellen kan t/m zondag 18 december. Je kunt het menu zelf samenstellen zoals jij wilt en vervolgens afhalen bij Jimmie’s op 24 december. Jij bent zelf de chef met Kerst, je krijgt een duidelijke handleiding en hoeft het diner alleen nog opwarmen.

Een volledig 4- of 5-gangenmenu. Ook is er dit jaar natuurlijk weer het KinderKerstmenu.

En dit jaar een uitgebreid assortiment van extra bij te bestellen voorgerechten, hoofdgerechten, warme bijgerechten, tapas en borrelhapjes. Bekijk het hele assortiment hier >

Meer informatie volgt snel.
Heb je nu al vragen? Mail ons!

Feestelijk borrelen

De Feestschotel is een koude schotel vol met lekkere huisgemaakte salades en fijne bites: gerookte vissoorten, rauwe hammetjes, smakelijke salami’s, enzovoorts.

Je kunt kiezen uit:

  • Feestschotel Vlees klein € 35,50 (4-6 personen)
  • Feestschotel Vlees groot € 43,50 (8-10 personen)
  • Feestschotel Vis klein € 39,50 (4-6 personen)
  • Feestschotel Vis groot € 49,50 (8-10 personen)

De Feestschotel is geschikt voor de borrel of als aanvulling op de lunch, de brunch of het diner. En met het drieluik van huisgemaakte tapenade en brood (bij te bestellen voor €6,50) maak je het helemaal af.

Vragen of gelijk jouw feestschotel bestellen?
Mail ons!

Kerstpakketten

Kadootjes geven is soms zoveel leuker nog dan krijgen. Voor op kantoor, onder de boom of als verrassing bij de voordeur: kerstpakketten gevuld met bijzondere producten en een bult liefde. Mogelijk vanaf € 20,-.

Op zoek naar een origineel Kerstkado? Met een persoonlijke touch of met originele, lekkere producten. We verzorgen zakelijk ook kerstpakketten voor het hele team. En we zijn dol op thema’s, dus geef jouw voorkeur door en wij zorgen voor een originele invulling.

We vullen de pakketten met zoveel mogelijk lokale producten. En met de gave handgemaakte houten kistjes van Hoeve Cronesteijn geef je dit jaar echt iets heel unieks. Met elkaar voor elkaar. Meer informatie? Mail ons!

Sinterklaas komt op bezoek bij Jimmie's