Kerst

Dit jaar verwarmen we ieders huiskamer en hart. Ons luxe diner komt met een duidelijke handleiding, jij legt hieraan de laatste hand. Het kan niet mislukken. Te bestellen als luxe 5-gangen diner of kies los een gang. Ook dit jaar vlees, vis en/of vegetarisch. Vegan is mogelijk op aanvraag.

Meer over het Kerstdiner >

Voor onder de boom, als verrassing bij de voordeur, maar ook op de zaak. Een Kerstkado op maat, een pakketje happy vibes om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Een persoonlijk kado of zakelijke kerstpakketten in thema voor het hele team.

Meer over Kerstpakketten >

Onze feestschotels komen er weer aan! Een fijne schaal vol verse salades en vleeswaren of verse vis, of een gemengde schotel met vlees én vis. Voor een borrel thuis, op de zaak of om kado te doen aan familie, vrienden of de buren.

Meer over de Feestschotel >

Kerstdiner thuis

Het Kerstmenu is bekend! Bekijk het hier of bestel direct jouw Kerstmenu. Je kunt het menu zelf samenstellen zoals jij wilt en vervolgens afhalen bij Jimmie’s op 24 december. Jij bent zelf de chef met Kerst, je krijgt een duidelijke handleiding en hoeft het diner alleen nog opwarmen.

Losse gangen vanaf € 5,50 of een volledig 3, 4 of 5 gangenmenu vanaf € 36,50 per persoon. Ook is er dit jaar natuurlijk weer het KinderKerstmenu voor € 15,- per kind.

Meer informatie vind je hier >
Heb je nog vragen? Mail ons!

Kerstpakketten

Kadootjes geven is soms zoveel leuker nog dan krijgen. Voor op kantoor, onder de boom of als verrassing bij de voordeur: kerstpakketten gevuld met bijzondere producten en een bult liefde. Mogelijk vanaf € 20,-.

Op zoek naar een origineel Kerstkado? Met een persoonlijke touch of met originele, lekkere producten. We verzorgen zakelijk ook kerstpakketten voor het hele team. En we zijn dol op thema’s, dus geef jouw voorkeur door en wij zorgen voor een originele invulling.

We vullen de pakketten met zoveel mogelijk lokale producten. En met de gave handgemaakte houten kistjes van Hoeve Cronesteijn geef je dit jaar echt iets heel unieks. Met elkaar voor elkaar. Meer informatie? Mail ons!

Feestelijk borrelen

Feestschotel klein € 29,50
Feestschotel groot € 37,50

Binnenkort volgt hier meer informatie. Dus houd deze website in de gaten. Nu al vragen of gelijk jouw feestschotel bestellen?
Mail ons!

Jimmie vraagt:
ARE YOU IN?

Meld je aan en we mailen jou over afhaalmaaltijden, koffie, ijs, lunch. Natuurlijk met aanbiedingen en acties. En als je invult wanneer je jarig bent, een leuk presentje voor je verjaardag.

Ja, mail mij!

Ja, mail mij!