Kerst 2022

Jimmie's helpt jou de feestdagen door!

Dit jaar verwarmen we ieders huiskamer en hart. Ons luxe diner komt met een duidelijke handleiding, jij legt hieraan de laatste hand. Het kan niet mislukken. Te bestellen als luxe 3-, 4- of 5-gangen diner vanaf € 37,50 per persoon. Ook met vegetarische opties te bestellen.

Meer over de Kerstbox >

Onze feestschotels zijn er weer! Een fijne schaal vol verse salades en vleeswaren of verse vis, of een gemengde schotel met vlees én vis. Voor een borrel thuis, op de zaak of om kado te doen aan familie, vrienden of de buren.

Meer over de Feestschotel >

Voor onder de boom, als verrassing bij de voordeur, maar ook op de zaak. Een Kerstkado op maat, een pakketje happy vibes om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Een persoonlijk kado of zakelijke kerstpakketten in thema voor het hele team.

Meer over Kerstpakketten >

Kerstdiner thuis

Het Kerstmenu is bekend! Bekijk het Kerstmenu hierBestellen kan t/m woensdag 21 december 2022. Je kunt het menu zelf samenstellen zoals jij wilt en vervolgens afhalen bij Jimmie’s op 24 december 2022. Jij bent zelf de chef met Kerst, je krijgt een duidelijke handleiding en hoeft het diner alleen nog opwarmen.

Een volledig 3-, 4- of 5-gangenmenu:
3-gangenmenu € 37,50 p.p.
4-gangenmenu € 47,50 p.p.
5e gang optioneel bij te bestellen voor € 9,50 p.p.

Ook is er dit jaar natuurlijk weer het KinderKerstmenu:
4-gangen KinderKerstmenu € 17,50 p.p.

Bekijk het Kerstmenu hier >

Nu direct het Kerstmenu bestellen? Dat kan hier!

Feestelijk borrelen

De Feestschotel is een koude schotel vol met lekkere huisgemaakte salades en fijne bites: gerookte vissoorten, rauwe hammetjes, smakelijke salami’s, enzovoorts.

Je kunt kiezen uit*:

  • Feestschotel Vlees klein € 35,50 (4-6 personen)
  • Feestschotel Vlees groot € 43,50 (8-10 personen)
  • Feestschotel Vis klein € 39,50 (4-6 personen)
  • Feestschotel Vis groot € 49,50 (8-10 personen)

De Feestschotel is geschikt voor de borrel of als aanvulling op de lunch, de brunch of het diner. En met het drieluik van huisgemaakte tapenade en brood (bij te bestellen voor €6,50) maak je het helemaal af.

Vragen of gelijk jouw feestschotel bestellen?
Mail ons!

*prijzen d.d. december 2022

Borrelplank

Natuurlijk kun je ook de borrelplank bestellen.

De borrelplank voor 4-6 personen kost € 42,50

Oliebollen

Ook dit jaar kun je weer oliebollen bestellen!

10 oliebollen voor € 12,-*

*prijs dec 2022

Kerstpakketten

Kadootjes geven is soms zoveel leuker nog dan krijgen. Voor op kantoor, onder de boom of als verrassing bij de voordeur: kerstpakketten gevuld met bijzondere producten en een bult liefde. Mogelijk vanaf € 20,-.

Op zoek naar een origineel Kerstkado? Met een persoonlijke touch of met originele, lekkere producten. We verzorgen zakelijk ook kerstpakketten voor het hele team. En we zijn dol op thema’s, dus geef jouw voorkeur door en wij zorgen voor een originele invulling.

We vullen de pakketten met zoveel mogelijk lokale producten. En met de gave handgemaakte houten kistjes van Hoeve Cronesteijn geef je dit jaar echt iets heel unieks. Met elkaar voor elkaar. Meer informatie? Mail ons!

1... 2... 3 oktober!

De hutspot kan weer besteld worden…!