Kerst 2023

Jimmie's helpt jou de feestdagen door!

Dit jaar verwarmen we ieders huiskamer en hart. Ons luxe diner komt met een duidelijke handleiding, jij legt hieraan de laatste hand. Het kan niet mislukken. Te bestellen als luxe 3-, 4- of 5-gangen diner vanaf € 37,50 per persoon. Ook met vegetarische opties te bestellen.

Meer over de Kerstbox >

Onze feestschotels zijn er weer! Een fijne schaal vol verse salades en vleeswaren of verse vis, of een gemengde schotel met vlees én vis. Voor een borrel thuis, op de zaak of om kado te doen aan familie, vrienden of de buren.

Meer over de Feestschotel volgt binnenkort >

Voor onder de boom, als verrassing bij de voordeur, maar ook op de zaak. Een Kerstkado op maat, een pakketje happy vibes om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Een persoonlijk kado of zakelijke kerstpakketten in thema voor het hele team.

Meer over Kerstpakketten >

Kerstdiner thuis

Het Kerstmenu is bekend! Bekijk het Kerstmenu hierBestellen kan t/m vrijdag 22 december 2023. Je kunt het menu zelf samenstellen zoals jij wilt en vervolgens afhalen bij Jimmie’s op 24 december 2023. Jij bent zelf de chef met Kerst, je krijgt een duidelijke handleiding en hoeft het diner alleen nog opwarmen.

Een volledig 3-, 4- of 5-gangenmenu:
3-gangenmenu € 37,50 p.p.
4-gangenmenu € 47,50 p.p.
5e gang optioneel bij te bestellen voor € 9,50 p.p.

Ook is er dit jaar natuurlijk weer het KinderKerstmenu:
3-gangen KinderKerstmenu € 17,50 p.p.

Bekijk het Kerstmenu hier >

Nu direct het Kerstmenu bestellen? Dat kan hier!

Kerstpakketten

Kadootjes geven is soms zoveel leuker nog dan krijgen. Voor op kantoor, onder de boom of als verrassing bij de voordeur: kerstpakketten gevuld met bijzondere producten en een bult liefde. Mogelijk vanaf € 20,-.

Op zoek naar een origineel Kerstkado? Met een persoonlijke touch of met originele, lekkere producten. We verzorgen zakelijk ook kerstpakketten voor het hele team. En we zijn dol op thema’s, dus geef jouw voorkeur door en wij zorgen voor een originele invulling.

We vullen de pakketten met zoveel mogelijk lokale producten. En met de gave handgemaakte houten kistjes van Hoeve Cronesteijn geef je dit jaar echt iets heel unieks. Met elkaar voor elkaar. Meer informatie? Mail ons!

Na 5 waanzinnige jaren zijn de winkel & de lunchroom van Jimmie’s gesloten. Met een zucht laten wij deze parelplek los om ons te focussen op de Catering. Ongelooflijk trots zijn wij op deze plek, ongelooflijk dol op deze buurt. Het stopt niet, het gaat anders door.