Zorgen voor thuis

Jimmie’s winkel is de plek waar we voor thuis willen zorgen en waar een stukje voor thuis kan worden meegenomen.

afhaalmaaltijden

Een winkel vol met verse huisgemaakte maaltijden en lekkernijen waarbij we ook gehoor geven aan vegetarische of vegan eetwensen. Met toffe aanverwante artikelen waar je  blij van wordt en wat een bron aan inspiratie is voor een ieder  wiens hart sneller gaat kloppen van een verse hap.

producten

lekkernijen

Jimmie's winkel is open!

We zijn nog bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, maar de winkel is open. Vanaf nu kun jij hier jouw maaltijden afhalen, de lunch voor jou en je collega’s afhalen en prachtige producten kopen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, van ons horen wanneer we open gaan en een uitnodiging krijgen voor de opening? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Ik wil op de hoogte blijven >

Ik wil op de hoogte blijven >

Jimmie's vraagt: "Kook jij of kook ik?"

Niet elke avond zin om zelf te koken? Jimmie helpt. Met elke maand een nieuw menu kun jij zo vaak koken als je zelf wilt. Jimmie’s heeft een huisgemaakte maaltijd klaarstaan voor je als je het even niet ziet zitten om te koken. Deze kun je bij ons aalen. En 1x per week hoef je zelfs je huis niet uit, dan bezorgt Jimmie’s de maaltijd bij jou thuis. Weten wanneer Jimmie’s hiermee start en wat het menu is? Meld je aan en we houden je op de hoogte.

Ik wil op de hoogte blijven >

Ik wil op de hoogte blijven >

Opening winkel

maandaggesloten
dinsdag10.00 uur – 19.30 uur
woensdag10.00 uur – 19.30 uur
donderdag10.00 uur – 19.30 uur
vrijdag10.00 uur – 19.30 uur
zaterdag10.00 uur – 19.00 uur
zondag10.00 uur – 19.00 uur

Locatie winkel

Op loopafstand van station
Lammenschans vind je Jimmie’s.

Lammenschansweg 74
2313 DP Leiden
071 – 887 23 22
winkel@jimmiesleiden.nl

Jimmie vraagt:
ARE YOU IN?

Meld je aan en we mailen jou over afhaalmaaltijden, koffie, ijs, lunch. Natuurlijk met aanbiedingen en acties. En als je invult wanneer je jarig bent, een leuk presentje voor je verjaardag.

Ja, mail mij!

Ja, mail mij!