Lunch bestellen
Lunchroom afhuren
Kinderpartijtjes

De Lunchroom

Thuiskomen bij Jimmie's

En dat is precies wat we willen laten voelen als je Jimmie’s binnenloopt. Jimmie’s lunch is de plek waar je kunt zitten of neerploffen, waar je kunt opladen of uitblazen, waar we ieders thuis naar binnen halen.

Check hier de kaart en meer informatie >

Een extra huiskamer waar je heerlijk even kunt genieten van een lekkere kop koffie, huisgemaakt broodje, salade of juist die taartpunt die naar je lacht vanuit de vitrine. Met vers ambachtelijk gedraaid schepijs maken we de keuze dan wel heel lastig. (sorry not sorry) Bekijk hier onze openingstijden en locatie.

Life happens. Coffee helps.

Na een heerlijke koffie proeverij werd al snel duidelijk welke koffie ‘onze’ koffie is. Een koffieblend vanuit 7 landen aangevuld met liefde. We zijn overtuigd dat we het perfecte bakkie kunnen zorgen. Drink hem bij ons en de dag start goed!

Niet zo’n koffie-fan?
We hebben natuurlijk ook een heerlijk kopje thee.

Direct zakelijke lunch bestellen of afhalen

Good food = good mood

Geen tijd om gezellig bij ons te komen zitten, maar wel trek in een heerlijk vers belegd broodje voor op kantoor, in de vergadering, pauze in de cursus, in de kantine of achter de computer? Je kunt jouw broodjes bestellen en afhalen in Jimmie’s winkel. Wil je op kantoor genieten van een heerlijk broodje? Vanaf 10 broodjes bezorgen we schalen met broodjes. Bestel deze online

Direct online lunch bestellen >

Direct online lunch bestellen >

A piece of cake doesn’t go to the stomach, it goes to the heart.

That’s why it always fits.

Als de dag niet beter kan of als de dag juist veel beter moet. Dan is het heerlijk als je de vitrine inkijkt en eigenlijk helemaal niet kunt kiezen. Dit risico loop je wel, want we hebben taartjes geselecteerd waar we zelf een vreugdesprong van maken. Zo is er de Carrot Cake van Holtkamp, die niet meer uit je gedachten gaat. Kom je snel proeven?

Openingstijden lunch

Het terras van Jimmie’s Lunch is bij mooi weer geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Zeker weten of het terras open is?
Check onze instagram.