Thuiskomen

Dit is één van de fijnste emoties die je kunt voelen!

Thuiskomen bij Jimmie's

En dat is precies wat we willen laten voelen als je Jimmie’s binnenloopt. Jimmie’s lunch is de plek waar je kunt zitten of neerploffen, waar je kunt opladen of uitblazen, waar we ieders thuis naar binnen halen. Een extra huiskamer waar je heerlijk even kunt genieten van een lekkere kop koffie, huisgemaakt broodje, salade of juist die taartpunt die naar je lacht vanuit de vitrine. Met vers ambachtelijk gedraaid schepijs maken we de keuze dan wel heel lastig. (sorry not sorry) Bekijk hier onze openingstijden en locatie.

Direct zakelijke lunch bestellen of afhalen

Good food = good mood

Geen tijd om gezellig bij ons te komen zitten, maar wel trek in een heerlijk vers belegd broodje voor op kantoor, in de vergadering, pauze in de cursus, in de kantine of achter de computer?

Vanaf september kun jij jouw broodjes afhalen in Jimmie’s winkel. Wil je morgen al genieten van een broodje op kantoor? Totdat Jimmie’s winkel opengaat rijdt Food = Friend bij je langs.

Bestel online en laat ons als Food = Friend bij je langsrijden.

Direct online lunch bestellen >

Direct online lunch bestellen >

Life happens. Coffee helps.

Na een heerlijke koffie proeverij werd al snel duidelijk welke koffie ‘onze’ koffie is. Een koffieblend vanuit 7 landen aangevuld met liefde. We zijn overtuigd dat we het perfecte bakkie kunnen zorgen. Drink hem bij ons en de dag start goed!

Niet zo’n koffie-fan?
We hebben natuurlijk ook een heerlijk kopje thee.

I scream, you scream, everbody wants icecream.

Baby, it's want we want.

Op de steenstraat in het voormalige ‘La Venezia’ zit een pareltje verscholen: IJs van Matthijs. Vers gedraaid ijs zoals het hoort te zijn en waar wij heel blij van worden. En niet alleen wij, hij won hiervoor zelfs de eerste prijs. Zo bieden we het heel graag aan in onze lunchroom.
Ambachtelijk gemaakt ijs met de beste ingrediënten en biologisch fruit. Met net dat extra beetje smaak maken zijn ijsjes tot een ware beleving. Als je Matthijs hoort praten over zijn ijs, gooi je heel even ieder dieet aan de kant en wil je proeven, gegarandeerd! Met zijn visie en skills is hij meer dan welkom en een hele fijne aanvulling in Jimmie’s lunch.

A piece of cake doesn’t go to the stomach, it goes to the heart.

That’s why it always fits.

Als de dag niet beter kan of als de dag juist veel beter moet. Dan is het heerlijk als je de vitrine inkijkt en eigenlijk helemaal niet kunt kiezen. Dit risico loop je wel, want we hebben taartjes geselecteerd waar we zelf een vreugdesprong van maken. Zo is er de Carrot Cake van Holtkamp, die niet meer uit je gedachten gaat. Kom je snel proeven?

Taartenbakkers gezocht voor BuurtGebak!

Wist je dat wij de hobby- en thuisbakkers van de stad heel graag een podium geven? Ben jij dé taartenbakker van de familie, de vriendenkring of de buurt? Dan is er nu de mogelijkheid om mensen dit te laten proeven. Want jouw taart kan bij ons in de vitrine komen te staan en jij kiest zelf het goede doel waar de opbrengst naartoe gaat. Zo maken we samen de wereld net een beetje leuker.

Wil jij je als thuisbakker inschrijven? Stuur ons een mail naar lunch@jimmiesleiden.nl en wij laten je weten wanneer the stage all yours is.

Openingstijden lunch

maandag gesloten
dinsdag 11.00 uur – 16.00 uur
woensdag 11.00 uur – 16.00 uur
donderdag 11.00 uur – 16.00 uur
vrijdag 11.00 uur – 16.00 uur
zaterdag 11.00 uur – 16.00 uur
zondag 11.00 uur – 16.00 uur

Locatie

Op loopafstand van station
Lammenschans vind je Jimmie’s.

Van der Waalsstraat 1-3
2313 VB Leiden
071 – 887 23 22
lunch@jimmiesleiden.nl

Jimmie vraagt:
ARE YOU IN?

Meld je aan en we mailen jou over afhaalmaaltijden, koffie, ijs, lunch. Natuurlijk met aanbiedingen en acties. En als je invult wanneer je jarig bent, een leuk presentje voor je verjaardag.

Ja, mail mij!

Ja, mail mij!